Snart kan du stemme Facebook-poster opp eller ned

Foto: Slashgear

Facebook er i ferd med å rulle ut en oppdatering som lar brukere stemme en post eller kommentar opp eller ned.

For brukere av Reddit er ikke den nye Facebook-funksjonen noen revolusjon. Her har man i årevis kunnet stemme foruminnlegg opp eller ned. Men nå er Facebook i ferd med å rulle ut samme funksjonaliteten. Brukere i USA, Australia og New Zealand kan allerede bruke den nye funksjonen.

Tanken er at man skal kunne stemme ned dårlige kommentarer. Hva som anses som dårlige kommentarer er usikkert, da det er noe brukere selv kommer til å ha kontroll over. Men Facebook ønsker nok at dette skal kunne gjøre brukerne selv til en del av modereringssystemet deres, og at dette vil være til hjelp i kampen mot spredning av uriktig informasjon (les fake news), usosial atferd og spam.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*